10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju u seksu

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu što žele i vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju seks, ali i da se ne opterećuju svojim izgledom.

I muškarcima je seks način izražavanja ljubavi i bliskosti, a u dužim vezama često zamjenjuje i same riječi “volim te”.

Ako ona odbije seks, muškarac se osjeća potpuno odbijen, zbog čega treba pažljivo birati riječi u takvim situacijama. Seksualni sistem muškaraca je jednostavan, dok je onaj žene kompliciran i puno je lakše ugoditi ako ona kaže što točno želi umjesto da očekuje “čitanje misli”.

Samo zato što žele isprobati nove stvari u seksu, to ne znači da im partnerka više nije “napeta” već žude za raznolikošću i ostvarenjem fantazija.

Muškarci su vizualna stvorenja i preko 90 odsto njih uživa u pornografiji. Takav način seksualnog užitka ne povezuju s partnericom ili ljubavlju koju osjećaju prema njoj.

Žene previše brinu oko izgleda svog tijela, a što se više opterećuju to više i muške pažnje privlače na to.

Ne postoji ništa više seksi od žene koja zrači samopouzdanjem, pa razuvjeravanje žene da nije tako lijepa ili poželjna nije seksi.

Muškarci žele redovan seks i žele znati tačan razlog zbog kojeg on nije moguć. Ako je riječ samo o fazi ili određenom uzroku toga, žele čuti da će se situacija promijeniti.

Pasivnost u seksu većina muškaraca tumači kao nezainteresiranost te uvijek preferiraju aktivnu ljubavnicu od one pasivne.

Otkrivanje fantazija žene za muškarce nije sramotno, već uzbudljiv način da dožive partnerku u drugom smislu.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login